NYHEDER

Aktuelle nyheder og aktiviteter

Her på nyhedssiden og i vores nyhedsbrev holder vi dig opdateret med aktuelle nyheder, samt om vores mange aktiviteter; heriblandt residencies for musikere og komponister, netværksmøder samt open calls henvendt til musikere inden for ny kompositionsmusik, klassisk og lydkunst. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i footeren

NYHEDER
ARRANGEMENTER
OPEN CALLS
PROJEKTER
REPORTAGER
RESIDENCIES
Ultima 2022 – frihed er lige rundt om hjørnet
Art Music Denmarks projektleder indenfor lydkunst, Rune Søchting, deltog tidligere på måneden i Ultima, Nordens største festival for ny musik. Her beretter han fra festivalen, der blandt meget andet udmærkede sig ved mangfoldigheden af udtryk og formater.
Læs nyhed
STATUS udgiver rapport om kunstmusikkens tilstand i Norden
I dag lancerer netværket STATUS en rapport om den klassiske og nye kompositionsmusiks status i Danmark, Island, Finland, Norge og Sverige. Rapporten præsenterer adskillige aktuelle cases fra de nordiske lande, som både understreger den kreative energi,...
Læs nyhed
Danske kunstnere og kuratorer besøger Berlin
1. til 4. september inviterede Art Music Denmark i samarbejde med Neustart og Initiative Neue Musik otte danske kunstnere og kuratorer til Berlin.
Læs nyhed
Art Music Denmark og LMS inviterer til informationsmøde om skolekoncerter
D. 15. september bliver det muligt at høre nærmere om, hvordan man som musiker kan komme til at spille skolekoncerter, når vi afholder informationsmøde med Gitte Abildtrup Møller fra Levende Musik i Skolen.
Læs nyhed
Creative Europe og Art Music Denmark inviterer til arrangement om støtte og samarbejdsmuligheder
Den 13. oktober inviterer Creative Europe og Art Music Denmark til et arrangement for mindre musikaktører om støtte og samarbejdsmuligheder.
Læs nyhed
Kom med i VEGA d. 14. september og bliv klogere på dine ubevidste fordomme, hør om spændende initiativer og mød vores kulturminister
Få opdateret din viden om diversitet og inklusion - og få opfrisket, hvordan du modarbejder dine og andres ubevidste fordomme!
Læs nyhed
Kunstner og komponist Christian Skjødt Hasselstrøm udvalgt til ISCM 2022
Som den danske sektion af ISCM har Art Music Denmark hvert år fornøjelsen af at udsende et åbent Call for Works til ISCM World New Music Days. Christian Skjødts værk blev oprindeligt udvalgt til ISCM World New Music Days 2020, men grundet Covid-19 blev...
Læs nyhed
Kunstnere udvalgt til at skabe stedsspecifikke lydkunstværker i Domen
De to kunstnere Mathilde Marie Pedersen og Marlijn Karsten er blevet udvalgt til at skabe to stedspecifikke værker til Domen i Aarhus. Før sommerferien var Art Music Denmark med til at annoncere et open call til to stedsspecifikke lydkunstværker, der...
Læs nyhed
VÆKST - Et nyt format for klassiske musikere
Musikhuset København går i efteråret 2022 sammen med Art Music Denmark om at udbyde et helt nyt tiltag for klassiske musikere i Musikhusets fine rammer - en form for residency med indbyggede formater kaldet VÆKST.
Læs nyhed
1 2 3 4 5
NYHEDER
ARRANGEMENTER
OPEN CALLS
PROJEKTER
REPORTAGER
RESIDENCIES
TIDLIGERE PROJEKTER

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.

Tilmeld dig
Art Music Denmarks nyhedsbrev...

og hold dig opdateret med aktuelle nyheder, samt om vores mange aktiviteter; heriblandt residencies, netværksmøder samt open calls og meget mere.