Vi tilbyder

Hotel rabat

Art Music Denmark har indgået en aftale med Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel i København. 

For at gøre det nemmere at huse gæster og kunstnere fra udlandet og resten af Danmark, kan du som aktør indenfor Art Music Denmarks genreområder booke værelser med store besparelser hos en af Københavns bedste hotelkæder, Arthur Hotels.

Mangler du en bolig til dine tilrejsende samarbejdspartnere, kan du se priser og sende en forespørgelse om booking af værelser via booking formularen forneden.

  • Bookingformularen er en forespørgelse og ikke en decideret booking. Derfor kan vi ikke love at et værelse vil være ledigt til booking, ombooking eller forlængelse.
  • Udfyldning af bookingformularen skal ske mindst 1 måned før det ønskede hotelophold.*
  • Bookingformularen tjekkes henholdsvis mandag og torsdag hver uge, hvorefter forespørgelser sendes videre til hotellet. Herefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

* OBS! Arthur Hotels opdaterer deres bookingsystem. Du kan derfor opleve længere svartid, hvorfor vi anbefaler at indsende booking-forspørglsen mindst 1 måned før. Normalt anbefaler vi at du indsender din forespørgelse 2 uger før.

Kontakt

Har du spørgsmål ifm. hotelrabatordningen så kontakt venligst hoteladministrator:

Laura Dalgaard, projektleder
Email: hotel@artmusicdenmark.org
Mobil: +45 42 40 33 69

Arthur Hotels

Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel er henholdsvis 4 og 3-stjernede hoteller med en central beliggenhed i København. De tilhører hotelgruppen Arthur Hotels, som allerede har profileret sig som musikerhoteller, og fremover fortsat ønsker at støtte musikken.

Begge hoteller ligger i indre by, i kort gåafstand til Nørreport og med hurtige transportmuligheder til Hovedbanegården og lufthavn. Priserne er inklusiv morgenmadsbuffet for én person og på Hotel Kong Arthur desuden adgang til Ni’mat Spa.

Læs mere om hotellerne forneden. 

Nørre Søgade 11, 1370 København K
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur fordeler sig over flere bygninger, der er slået sammen, og du får nærmest et indtryk af en lille landsby midt i storbyen. Her er en stor lobby med brændeovn, gårdhaver hvor morgenmaden kan nydes om sommeren og et konferencecenter i en gammel staldbygning. Her er en 850 m2 spa med alt fra boblebad, sauna, fitness og med mulighed for spa-behandlinger. Og her er værelser i alle størrelser og efter alle behov.

Hotel Kong Arthur har tre tilknyttede restauranter, der alle ligger ud til gaderne omkring hotellet med masser af lokalt liv. Hotel Kong Arthur ligger med ansigtet mod søerne og med ryggen mod centrum af byen. Kvarteret er sjovt, finurligt og ’bohemian’ med masser af cafeer, barer, restauranter, små butikker og Københavns nye madmekka Torvehallerne lige om hjørnet.
Gå til website
Vendersgade 23, 1363 København K
Ibsens Hotel
På et af Nansensgades markante hjørner ligger Ibsens Hotel med det klassiske røde ”HOTEL” neonskilt på facaden. Hotellet gennemgik i 2011 en større renovering og er kommet ind i det 21. århundrede som et boutique hotel.
Flere af kvarterets butikker og designere har bidraget med alt lige fra tekstiler og mingle-borde til en gammel grammofonspiller. Indretningen er et mix af gammelt og nyt, vintage og moderne. I hotellets store lobbyområde er der sofaer, pejs, et bibliotekshjørne, en cafe med udendørsservering, kunstværker og meget mere.

Ibsens Hotel har sin egen italienske restaurant med indgang fra receptionen og en tapas-restaurant med indgang fra lobbyen. Som første hotel i verden modtager Ibsens Hotel artmoney* som betaling, og artmoney-udstilling kan ses i lobbyen.
Gå til website

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.