Vi tilbyder

Rådgivning

Art Music Denmark tilbyder rådgivning og støtter dig som arbejder med ny kompositionsmusik, klassisk og lydkunst.

Art Music Denmark tilbyder gratis rådgivning til musikere, komponister, arrangører, formidlere, spillesteder og andre der beskæftiger sig med ny kompositionsmusik, klassisk eller lydkunst. Rådgivningen kan både finde sted på vores kontorer indenfor åbningstid, over telefon eller mail.

Vi rådgiver bl.a. i:

  • Projektstyring
  • Promovering og presse
  • Samarbejder og netværk
  • Turnévirksomhed i Danmark og udlandet
  • Fondssøgning

… og meget andet. Du er altid velkommen til, at kontakte os.

Bemærk venligst!
Art Music Denmark kan ikke tilbyde rådgivning om kontraktlige eller juridiske områder.

Musikkonsulenter

Vores rådgivende konsulenttjeneste består af tre musikkonsulenter, der hver især er ansvarlige for et af vores tre genreområder:

Ny kompositionsmusik

Regin Petersen

Direktør og konsulent 
regin@artmusicdenmark.org
contemporary@artmusicdenmark.org
+45 31 52 86 17

Baggrund
Regin er uddannet komponist fra bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har en baggrund som tidligere daglig leder for KLANG festival samt mange år som iværksætter, producent og meget andet.

Hvad kan Regin hjælpe med?
Regin kan hjælpe med generelle spørgsmål vedrørende ny kompositionsmusik, hvor han kan trække på sine alsidige erfaringer med ledelse, koncert- og festivalproduktion, iværksætteri, fondsøgning og organisationsarbejde inden for feltet. Som komponist har han endvidere mangeårig erfaringer med skabelse af kunst og musik.

Lydkunst

Rune Søchting

Projektleder og konsulent 
rune@artmusicdenmark.org
soundart@artmusicdenmark.org
+45 53 73 90 02

Baggrund
Rune er uddannet fra Københavns Universitet og har en mangeårig praksis med kunstneriske projekter som billedkunstner, komponist af elektronisk musik og kurator. Han har en ph.d-grad fra Københavns Universitet med et projekt på Det Kgl. Danske Kunstakademi. Han har endvidere været underviser, koordinator, mentor og iværksætter.

Hvad kan Rune hjælpe med?
Med baggrund i erfaringer fra kunstnerisk, kuratorisk og forskningsmæssig arbejde med lyd og elektronisk musik kan Rune hjælpe med generelle spørgsmål vedrørende lydkunst, produktion, iværksætteri og organisationsarbejde.

Klassisk musik

Anja Nedremo

Baggrund
Anja Nedremo er en norsk saxofonist. Hun havde sin debut i 2018 fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor hun nu underviser i klassisk saxofon og kammermusik. Yderligere uddannelse har Anja taget via studieophold ved Konservatorium Wien og har en postgraduate uddannelse fra Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona. Hun har mangeårig erfaring som underviser og mentor, samt som producent af koncerter og drift af organisationer.

Hvad kan Anja hjælpe med?
Med baggrund inden for klassisk (og ny musik) kan Anja hjælpe med generelle spørgsmål ift. nationale/internationale kontakter, koncert bookinger, information om festivaler, fondsansøgninger og organisationsarbejde. Anja har erfaring med at producere festivaler og koncerter samt drive koncertvirke med egne ensembler.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.