NYHEDER

Aktuelle nyheder og aktiviteter

Her på nyhedssiden og i vores nyhedsbrev holder vi dig opdateret med aktuelle nyheder samt om vores mange aktiviteter; heriblandt residencies, netværksmøder samt open calls henvendt til musikere og komponister inden for ny kompositionsmusik, klassisk og lydkunst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen i footeren

NYHEDER
ARRANGEMENTER
OPEN CALLS
PROJEKTER
RESIDENCIES
REPORTAGER
Open Call: Art Music Denmarks musikfaglige udvalg
Vil du hjælpe Art Music Denmark med musikfaglig viden? Er du skabende kunstner eller komponist inden for en eller flere af genrerne: Klassisk, ny kompositionsmusik eller lydkunst? Så ansøg om en post i...
Læs nyhed
Open Call: Musik og mental sundhed - Cases
Har du været involveret i et projekt med musik/lyd og mental sundhed, som musiker, komponist, producent eller på anden måde?
Læs nyhed
Fem ensembler er blevet udvalgt til Musikhuset VÆKST
Ensemblerne Damkapellet, CRAS, Atlas CPH, Halvcirkel og Hehku Ensemble er blevet udvalgt til projektet Musikhuset VÆKST.
Læs nyhed
Art Music Denmarks årsskrift for 2022
Som noget nyt har vi hos Art Music Denmark lavet et årsskrift om året, der gik. Årsskriftet indeholder bl.a. artikler om de forskellige projekter, vi har arbejdet på i løbet af i år samt de forskellige...
Læs nyhed
Tak til publikum og medvirkende for en inspirerende paneldebat
Sidste uge afholdte vi både en paneldebat om bæredygtighed i musikbranchen og udviklede på formaterne for vores kommende projekter med netværket STATUS.
Læs nyhed
KIMI Ensemble hjemvendt fra residency i Sydspanien
Tidligere på året lancerede vi et open call til et residency i Sydspanien for klassiske musikere. Formålet med residenciet var at give musikerne mulighed for at have intensive øveperioder og etablere nye,...
Læs nyhed
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.

Tilmeld dig
Art Music Denmarks nyhedsbrev...

og hold dig opdateret med aktuelle nyheder, samt om vores mange aktiviteter; heriblandt residencies, netværksmøder samt open calls og meget mere.