ANSØG NU: Art Music Denmark og TEMPI går sammen om nyt uddannelsesforløb

Foto: TEMPI / Art Music Denmark

Uddannelsesforløbet Accelerator henvender sig til dig, der har brug for professionelle indspark til dit kunstneriske projekt.

Arbejder du på et projekt, der relaterer sig til ny kompositionsmusik, klassisk eller lydkunst, og er du på udkig efter professionelle indspark til at få det videreudviklet og realiseret? Så er uddannelsesforløbet Accelerator formentlig noget for dig.

Uddannelsesforløbet Accelerator henvender sig til aktører inden for både Art Music Denmarks og TEMPIs genreområder. Til forløbet, som finder sted i 2024, får du værktøjer til at videreudvikle og realisere et af dine kunstneriske projekter.

Udbytte af forløbet

Arbejder du på et kunstnerisk projekt som musiker, komponist eller på anden vis aktør inden for ny kompositionsmusik, klassisk eller lydkunst, kan du som del af forløbet få sparring fra erfarne aktører i musikbranchen om nye redskaber af relevans for udviklingen og realiseringen af et af dine projekter. Dette gælder blandt meget andet relevante redskaber vedr. ledelse, entreprenørskab og kommunikation.

Man kan f.eks. søge ind med projekter, som relaterer sig til udvikling af ens egen solokarriere, et orkesterprojekt, festival, forening, formidlingsplatform eller andet. 

Mødetidspunkter

Uddannelsesforløbet strækker sig fra uge 8 til uge 24 med ét ugentligt webinar eller fysisk seminar hos os i Musikhuset København i tidsrummet kl. 10-12 eller 10-15. 

Forløbet består af i alt 10 webinarer, 3 åbne vejledningssessions, 2 fysiske seminarer og workshopdage samt en afsluttende præsentation foran et branchepanel. Du kan se alle datoer, tidsrum og fokus for de forskellige møder i tabellen her.

Ansøgning, krav og udvælgelse

Det er gratis at deltage i Accelerator. Dog forventes det, at man engagerer sig i forløbet, deltager aktivt og sætter tid af til forberedelse m.m., hvis man tilmelder sig.

Man søger om optagelse med udgangspunkt i et aktuelt projekt, man arbejder på, og hvor en eller flere personer er tilknyttet projektet. Projektet skal ligge inden for Art Music Denmark eller TEMPIs genreområder.

På baggrund af de modtagne ansøgninger udvælger Art Music Denmark og TEMPI de ansøgere, der kan deltage i forløbet. Udvælgelsen sker på baggrund af en vurdering af hvilke projekter, der har størst potentiale for at udvikle sig.

Deadline for ansøgninger: 31. december.

Ansøg via ansøgningsformularen forneden

ANSØGNINGSFORMULAR

OBS: Da der er et begrænset antal pladser, anbefaler vi, at man tilmelder sig hurtigt, hvis man er interesseret i forløbet.

Accelerator er et samarbejde mellem Art Music Denmark og TEMPI.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.