Art Music Denmarks besøgsprogram til Berlin

Foto: Floating University Berlin

1.-4. September var Art Music Denmark med otte danske kunstnere i Berlin.

Turen blev til i samarbejde med Initiative Neue Musik Berlin og var et inspirations- og netværksbesøg under den travle “Month of Contemporary Music”, hvor en lang række musikfestivaler og events fylder Berlin. Samtaler med planter ved Floating University, koncerter og udstillinger under festivalen Time to Listen, et netværksarrangement på Den Danske Ambassade og flere studiebesøg deltog vi bl.a. i.

Tusind tak til Marcela Lucatelli, Maria Nadia Nour, Signe Heinfelt, Nikolaus von Bemberg, Greta Eacott, Katerina Anagnostidou, Goodiepal og Christine Pryn for jeres nysgerrighed samt til de mange tyske kunstnere, kuratorer og organisationer for at tage imod os med åbne arme!

Projektet er et samarbejde mellem Art Music Denmark og Initiative Neue Musik Berlin. Projektet er en del af NEUSTART og støttet af Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.