Kom til info- og netværksmøde for klarinettister om ICA

Foto: ICA

D.11. september afholder Art Music Denmark og Anna Klett, dansk forperson i The International Clarinet Association (ICA) netværks- og infomøde om ICA og to aktuelle open calls for klarinettister i forbindelse med ClarinetFest 2024 i Dublin.

Den internationale klarinet-organisation The International Clarinet Association er en interesseorganisation for klarinettister verden over, der har sit udspring i universitetsmiljøet i USA. Organisationen har i dag til formål at lave et globalt netværk for klarinettister. ICA udgiver hvert kvartal et magasin, The Clarinet, og arrangerer årligt en stor klarinet-festival, ClarinetFest. 

ClarinetFest har i øjeblikket et open call for alle medlemmer, hvorfra organisationen kuraterer et stort antal koncerter, foredrag samt masterclasses/clinics. Organisationen henvender sig bredt til klarinettister fra alle genrer og til både professionelle, studerende og amatører.

Til arrangementet vil Anna Klett fortælle nærmere om netværket og de to open calls, og du vil få mulighed for at møde andre deltagende klarinettister.

Art Music Denmark tilbyder gratis drikkevarer og snacks på aftenen. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Hvor

Musikhuset København

Vesterbrogade 59, 1.sal

Hvornår

11. september, kl.19-21.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.