Unrelated Narrations: Debat på Kulturmødet Mors 2023

Foto: Art Music Denmark & Dansk Komponistforening

Som en del af projektet NEUSTART præsenteres tænketanken Unrelated Narrations

Klimakrisens kunstnere inviterer til en uforudsigelig aften med dialog og oplevelse på tværs af kunst, aktivisme, performance og forskning.

Hvad sker der, når man flytter seks kunstnere sammen i en lejlighed i Berlin i tre dage og beder dem løse klimakrisen? De kender ikke hinanden i forvejen og kommer fra steder så forskellige som Mexico, Færøerne, Argentina og USA. Fælles for dem er, at de på forskellige måder oplever klimaet ændre sig. De er vidner til vold imod økosystemer, de arbejder med vandstandes stemmer, forsvindende dyrelyde og apokalypsens langsomhed.

Unrelated Narrations er en kunstnerisk tænketank af dansk- og tysk-bosatte kunstnere. På festivalen Time to Listen på Akademie der Künste i Berlin har de været i residens for at udvikle svar på, hvordan man kan arbejde med klimakrise og bæredygtighed i lydkunst. Projektet er initieret af Art Music Denmark, Dansk Komponistforening og Initiative Neue Musik som del af samarbejdet NEUSTART.

På Kulturmødet Mors torsdag d. 24. august kl. 20-21 inviteres du med i tænketanken. Det sker i Monas Hus, Kulturvejen.

De deltagende kunstnere er: Samuel Hertz, Tania Rubio, Marina Cyrino, Miguel Angel Crozzoli, Eduardo Abrantes og Heðin Ziska Davidsen. Du kan læse nærmere om det her samt om arrangementet her.

Oplev også arrangementet til Struer Tracks 2023.

Arrangementet foregår på engelsk.

Projektet er et samarbejde mellem Art Music Denmark, Dansk Komponistforening og Initiative Neue Musik Berlin. Projektet er en del af NEUSTART og støttet af Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.