Få opført dit værk på Færøerne

Foto: Getty/iStock

ISCM World New Music Days Festival planlægges i 2024 af den færøske sektion og kommer til at finde sted i Tórshavn på Færøerne fra 22.-30. juni 2024. Som den danske sektion af ISCM giver Art Music Denmark mulighed for at søge gratis gennem os. Deadline for indsendelse er den 18. september 2023.

Hvad er ISCM World Music Days?
ISCM (International Society for Contemporary Music) er en verdensomspændende forening og netværk for ny musik med flere end 50 medlemslande. Foreningen afholdt ISCM World New Music Days første gang i Salzburg i 1923, og siden har projektet årligt rejst mellem storbyer over hele kloden. 

Hvordan indsender jeg mit værk?
Værk + ansøgningsblanket indsendes elektronisk til laura@artmusicdenmark.org med ”ISCM 2024” anført i emnefeltet. Deadline for indsendelse til AMDK er d. 18. september 2023.

HENT ANSØGNINGSBLANKETTEN HER*
*For at downloade dokumentet, klik på ‘Fil’ efterfulgt af ‘download’.

Du kan indsende maksimalt ét værk pr. komponist til AMDK. Derudover skal du angive hvilken af festivalens værk-kategorier, dit værk falder ind under. Se kategorierne her.

Følgende skal udfyldes i ansøgningen (brug evt. wetransfer-link til tunge filer):

  • Person- og kontaktinformationer om komponisten.
  • Værk information
  • Partitur vedhæftet som PDF. I tilfælde af værker uden et nedskrevet partitur skal lyd- eller videodokumentation indsendes i stedet.
  • Lyd eller videooptagelse af værket, hvis muligt. 
  • Programnote eller beskrivelse af værket på engelsk (max 100 ord)
  • Teknisk rider til værkets opførelse
  • Kort biografi på komponisten på engelsk (max 100 ord)
  • Portrætfoto af komponisten (i høj opløsning)

Ansøgninger med manglende bilag eller info vil ikke blive behandlet.

Bemærk desuden at værker, der er kortere end 10 minutter og komponeret efter 2014, vil blive prioriteret, med højeste prioritet til værker, der er komponeret efter 2019.

Alternativt kan du indsende dit værk direkte til ISCM World Music Days 2024. I det tilfælde er der et ansøgningsgebyer på 53.50 €, og deadline er 10. oktober. Læs mere om denne mulighed her.

Udvælgelse af værker
Puljen af indsendte værker vurderes af AMDKs Musikfaglige udvalg. Det Musikfaglige udvalg udvælger seks værker, som AMDK sender ISCM World New Music Days 2024, hvis jury derefter er forpligtet til at udvælge mindst ét dansk værk til opførelse på festivalen.

Deadline for indsendelse til AMDK er 18. september 2023

Læs mere om World New Music Days 2023 her.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.