Art Music Denmark på Copenhagen Opera Festival

Foto: Copenhagen Opera Festival

I morgen begynder dette års Copenhagen Opera Festival, som varer til og med 20. august på flere forskellige lokationer i København. I år har Art Music Denmark den store fornøjelse af at samarbejde med festivalen om to projekter.

Kompositionsmesterklasse d.13. august

13. August finder arrangementet “Kompositionsmesterklassen” sted. Her kan du komme helt tæt på de klassiske musikeres kreative proces, når Daníel Bjarnason giver indsigt, inspiration og læring til en ny generation af dygtige komponister. Du vil få indsigt i, hvordan den samme tekst i hænderne på tre forskellige kunstnere kan få vidt forskellige udtryk, når de præsenterer hvert deres arbejde for Bjarnason, der har taget udgangspunkt i det samme forlæg til en libretto, som han har tildelt dem forud for arrangementet.

Læs mere her.

The Undoing of Carmen d.18. august

Drab på kvinder indgår ofte i operagenrens tragiske kærlighedshistorier, også i Georges Bizets ‘Carmen’ fra 1875.

D.18. august kan du komme med bag kulissen og høre instruktør Anna Sofie Keller Brandsborg, komponist Kirstine Fogh Vindelev og videnskonsulent og ekspert i vold i nære relationer og femicide Katrine Amalie Keller fortælle om deres arbejde med at dissekere den franske operaklassiker “Carmen” ud fra den nyeste forskning om partnerdrab på kvinder. 

Indblikket vil lede over i en paneldiskussion omkring operaklassikere set med et kritisk blik, som vil blive modereret af Eline Wernberg Sigfusson – strategisk konsulent og facilitator af netværk samt kuraterede samtaler og tidl. direktør for tænketanken a/nordi/c og Nordisk Kulturfond.

Læs mere her.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.