Art Music Denmark går på sommerferie

Foto: Alexander Julin Mortensen

Art Music Denmark holder lukket på kontoret 1.-31. juli. Det vil fortsat være muligt at kontakte vores kommunikationsansvarlige til og med 17. juli.

Det har været et aktivitetsrigt første halvår af 2023 hos Art Music Denmark. I samarbejde med forskellige partnere har vi blandt meget andet været med til at arrangere artist talks i forbindelse med forestillingen “The Calls”, afholdt arrangementet “Lydskatten Åbnes!” med musik af lydkunstner Gunner Møller Pedersen, udgivet Repertoirestatistikken for 2021-2022, udbudt gratis arbejdslokaler i Musikhuset København, afholdt netværksmøder om bl.a. tyske samarbejder i forbindelse med NEUSTART, bidraget til seminarer og til branchemøder om lydkunst og  kunstnerisk frihed såvel som et besøgsprogram under Klang Festival. 

Derudover er der blevet afholdt et succesfuldt workshop-forløb og netværksmøde med Kunst & Kultur i Balance, hvor Art Music Denmark sidder i styregruppen. Senest er Kunst & Kultur i Balance også blevet nomineret til Bodil Koch-prisen, kulturministerens nye ligestillings- og mangfoldighedspris – vi krydser fingre!

Vi ser frem til at løfte sløret for flere andre spændende aktiviteter og projekter i de kommende par uger såvel som efter juli.

Tusind tak til vores samarbejdspartnere og støttegivere for første halvårs projekter – og ikke mindst god sommerferie til alle!

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.