Komponister, musikere og performere udvalgt til besøgsprogram i Berlin

Foto: Monat der zeitgenösissischen Musik 2022 © Kai Bienert Mutesouvenir

I alt 8 komponister, musikere og performere er blevet udvalg til at deltage i besøgsprogrammet.

Til september arrangerer Art Music Denmark et besøgsprogram til Month of Contemporary Music i Berlin. I den forbindelse havde vi et open call fra maj til 1. juni, hvor man kunne ansøge om at deltage, og nu er i alt 8 komponister, musikere og performere blevet udvalgt:

  • Marcela Lucatelli
  • Maria Nadia Nour
  • Signe Heinfelt Tolbøll
  • Nikolau von Bemberg
  • Greta Eacott
  • Katerina Anagnostidou
  • Parl Kristian Bjørn Vester
  • Christine Pryn

Month of Contemporary Music er en paraply-festival, som er kurateret af den kollektivistiske musikscene i Berlin. Festivalen inviterer en til at udforske nye værker af ensembler fra Berlin, kunstnere og komponister til koncerter, performances og lyd installationer. Deltagerne i programmet vil blive introduceret til udvalgte kunstnere fra den kontemporære musikscene i Berlin.

Besøgsprogrammet er arrangeret i samarbejde med inm – initiative neue musik berlin / field notes. Projektet er en del af NEUSTART og støttet af Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.