NEUSTART 2022 var begyndelsen på en ny æra

Evalueringen af det danske NEUSTART initiativs første år viser, at skabelsen af musikalsk udveksling kan gribes an på nye måder. Danske musikorganisationer arbejder nu på tværs af genrer og fokuserer på at bygge vedvarende internationale samarbejder. Ny musik og smalle genrehybrider får nu langt højere opmærksomhed. Og individuelle samarbejder mellem kunstnere og mindre aktører bliver nu stimuleret ved roden af den kreative proces.

Det danske NEUSTART initiativ har prioriteret at støtte musikken button-up gennem partnerskaber, der selvstændigt kan udvikle sig til at blive bæredygtige. Gennem denne overordnede metode kan musikkens potentiale for sociale forandringer og for at forbinde mennesker på tværs af grænser udforskes yderligere.

Hvis du er interesseret i, hvad NEUSTART helt konkret gjorde i 2022, kan du nu læse den fulde rapport på NEUSTARTs hjemmeside.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.