Tak til alle gæster som deltog i vores netværksmøde

Foto: Art Music Denmark

Som led i arbejdet med at understøtte den internationale dialog og udvikle Dansk-Tysk samarbejde i projektet NEUSTART, afholdte Art Music Denmark fredag d.26.maj et offentligt arrangement med præsentation af de tyske regionale organisationer inm – Initiative Neue Musik Berlin og VAMH Hamburg.

Til arrangementet fortalte repræsentanter for de to organisationer Lisa Benjes og Heiner Metzger om deres arbejde med at understøtte kunstmusikken i henholdsvis Berlin og Hamborg med fokus på at udvikle de lokale scener og på tematiske indsatser som f.eks. bæredygtighed. Ambitionen med mødet var at give mulighed for danske aktører for at få bedre indblik i det tyske musikliv og evt. få belyst mulige indgange i forhold til at lave internationale projekter.

Tak til gæster og oplægsholdere for et godt arrangement samt en nysgerrig og livlig diskussion!

Projektet er et samarbejde mellem Art Music Denmark, Dansk Komponistforening og Initiative Neue Musik Berlin. Projektet er en del af NEUSTART og støttet af Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.