OPEN CALL: Gratis arbejdsplads for komponister i Musikhuset København

Foto: Art Music Denmark

Art Music Denmark, Dansk Komponistforening og Musikhuset København stiller to arbejdsværelser gratis til rådighed for komponister i perioden juni til 31 dec. 2023.

Er du komponist og arbejder med et værk eller et projekt inden for genrerne klassisk, ny kompositionsmusik eller lydkunst, kan du nu søge om at være med i et fællesskab på op til 6 komponister. Sammen har I rådighed over to lokaler i Musikhuset København på Vesterbrogade i perioden ca. juni til 31. december 2023.

Der er tale om simple lokaler med meget basal indretning: Skrivebord, stol og el-klaver, og de egner sig bedst til komponister, der arbejder i relativ ro. 

Ud over at få stillet arbejdsplads til rådighed bliver man en del af Musikhuset Københavns voksende brugergruppe, som ud over de andre komponister, der arbejder i lokalerne, består af klassiske musikensembler, KLANG-Festival, Art Music Denmark m.fl. 

Komponister, der indgår i fællesskabet, skal selv være med til at indrette lokalerne og skal aftale brug af lokalerne med hinanden. Der er et lille budget til indretning, og det er udgangspunktet, at deltagelse i fællesskabet ikke koster noget.

Det er meget nemt at søge om at være med: Ansøg ved at udfylde denne formular inden 5/6 2023: ANSØGNINGSFORMULAR.

Udvalgte komponister indkaldes til et fælles koordinations- og infomøde ca. 12/6, hvorefter lokalerne kan tages i brug.

Udvælgelse 

Art Music Denmark udvælger op til seks komponister, som skal dele de to lokaler. Det er et krav, at du arbejder professionelt med et projekt eller værk inden for genrerne klassisk, ny kompositionsmusik eller lydkunst. Modtager vi mere end 6 kvalificerede ansøgninger, foregår udvælgelse ved lodtrækning.

Mere info

Ønsker du at høre mere om projektet eller se lokalerne, inden du søger, så kontakt Regin Petersen fra Art Music Denmark: regin@artmusicdenmark.org / +45 31528617

Vi håber at kunne skabe et inspirerende miljø af forskellige komponister og opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn og kunstnerisk æstetik.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.