Kom med til Art Music Denmarks netværksmøde og mød vores tyske søsterorganisationer

Foto: Art Music Denmark

Sidste år fik flere musikere og komponister stort udbytte af et arrangement, hvor vi satte fokus på mulighederne for dansk-tysk musiksamarbejde. Art Music Denmark afholder derfor et nyt netværksmøde om musikalske samarbejder i Tyskland den 26.maj og for at give en chance for at møde repræsentanter for centrale musikorganisationer.

Arbejder du professionelt med ny kompositionsmusik, klassisk eller lydkunst – som freelancer, i ensemble, spillested eller musikorganisation? Er du nysgerrig på mulighederne for musikalske samarbejder i Tyskland, og vil du høre noget mere om tyske netværksorganisationer? Eller har du erfaringer med koncerter og projekter i Tyskland, du har lyst til at dele med andre?

Så er du meget velkommen til Art Music Denmarks netværksmøde! Ved mødet kan du bl.a. møde repræsentanter for centrale organisationer i Tyskland: Lisa Benjes fra Initiative Neue Musik Berlin, Heiner Metzger, fra VAMH Hamburg og Daniel Mennicken fra ON-Cologne.

Arrangementet er gratis og finder sted i Art Music Denmarks lokaler d.26. maj, kl.16 i Musikhuset København, beliggende på Vesterbrogade 59.

Projektet er en del af NEUSTART og støttet af Statens Kunstfond, Kulturministeriet og Udenrigsministeriet.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.