Branchemøde: Hvad betyder kunstnerisk frihed?

Foto: Jakob Lerche

Kunstnerisk frihed er lige så afgørende for kulturernes opblomstring, som det er for demokratiske samfundsfunktioner. At engagere sig i begrebet kunstnerisk frihed er en kompleks bestræbelse, da det også handler om kunstens sociale og økonomiske forhold.

Til branchemødet dykker vi ned i begrebet og undersøger, hvordan kunstnerisk tilblivelse er i en forandringsproces for at åbne op til nye diskussionsfelter og interessenter, der oplever, fortolker og engagerer sig i friheden og kunsten på forskellige måder fra forskellige steder i verden.

Med udgangspunkt i den kunstneriske frihed skal vi tilvejebringe nogle af disse diskussionsfelter sammen med festivalkunstnerne Simon Steen-Andersen, Anna Katrin Egilstrøð, Tim Matiakis og direktør for Anordic Eline Sigfusson.

Lokation
Godsbanen, Kedlen  

Tidspunkt
13. maj fra kl. 13 til kl. 16

Deltager-gebyr
Gratis, efter tilmelding
 
Se det fulde program for dagen her: PROGRAM
Tilmelding sker til laura@artmusicdenmark.org senest den 3. maj 2023. 

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.