Kom til ES21 netværksmøde med Art Music Denmark og Sandra Boss

Foto: Sandra Boss

Kom med når netværket ES21 inviterer til møde hos Art Music Denmark den 16. marts.

Torsdag d. 16. marts inviterer netværket ES21 til møde hos Art Music Denmark i Musikhuset København. Her vil du få mulighed for at høre Regin Petersen, direktør hos Art Music Denmark, fortælle om vores nye visioner, samt hvad du kan bruge os til som aktør indenfor ny kompositionsmusik, klassisk eller lydkunst.

Arrangementet byder også på en artist talk med lydkunstner og komponist Sandra Boss. Hun er en kunstner, der leger med traditioner, forventninger og fastgroede lyttevaner i værker, der får det velkendte til at vise sig fra nye og overraskende sider. Hun har bl.a. skabt en tre meter lang harmonika samt arbejdet med hjemmebyggede, MIDI-styrede pibeorgler. Derudover er hun en del af det tværæstetiske kollektiv Vontrapp med fokus på installationsværker. 

Sidste år udsendte Art Music Denmark et open call til et idéforslag til et nyt, permanent lydkunstværk i Roskilde som del af projektet Lydens Landskab, hvor Sandra Boss og Ina Hjorth Jacobsens forslag blev udvalgt.

I forbindelse med et treårigt arbejdslegat fra Statens Kunstfond i 2022 stod der bl.a. om hendes virke:

”Den vedholdende, klanglige nysgerrighed, synes at være en arbejdsmetode der løber som en rød tråd gennem alle hendes værker… Hendes stramt formede værker lader sig ikke nemt kategorisere, men rejser sig som sært dragende og egenartede musikalske lyduniverser.”

Med andre ord er scenen sat til en inspirerende dag omkring bl.a. lyd, metode og musisk tilgang.

Om ES21

ES21 er et netværk for den eksperimenterende scene med fokus på nyskabende musik fra artpop til avantgarde. Netværket har eksisteret siden 2013, og det er åbent for alle medlemmer af Koda, der er nysgerrige på nye inputs og vidensdeling i en social sammenhæng, som både vægter faglig dybde og foreningshygge.

Netværket drives af Jan Lippert, som også faciliterer netværksmøderne. Er du interesseret i at vide mere, kan du tage kontakt til ham på newsound21@gmail.com.

Netværksmødet med ES21 er støttet af Dansk Komponistforening og Koda Kultur.

Hvor

Musikhuset København

Vesterbrogade 59

Hvornår

Torsdag den 16. marts kl. 13.00 – 15.30

Vi mødes kl. 13 og spiser lidt frokost i nabolaget (info om café-adresse kommer op til mødet).

OBS: Af hensyn til catering og begrænset deltagerantal tilmeld dig her: newsound21@gmail.com.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.