Tak til alle som deltog i Lydskatten åbnes!

Foto: Alexander Banck-Petersen

Tusind tak til alle der deltog i “Lydskatten åbnes!” i søndags og gjorde det til en mindeværdig fejring af Gunner Møller Pedersen.

I søndags havde vi den store fornøjelse af at markere lydpioneren Gunner Møller Pedersens 80-års fødselsdag i Musikhuset København i samarbejde med Strøm. Efter at der blev afholdt taler af både Strøm, Art Music Denmark og Pedersen selv, fik de deltagende mulighed for at opleve fem af Pedersens dybt originale værker blive fremført, hvoraf flere blev det for første gang i adskillige år.

I anledning af arrangementet bragte Politiken også et spændende interview med Gunner Møller Pedersen, som kan læses her (bag betalingsmur). Seismograf har også bragt en anmeldelse af koncertarrangementet her.

Vi takker de mange som kom og bidrog til, at det blev en fantastisk eftermiddag i Musikhuset København!

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.