Art Music Denmarks projektleder indenfor klassisk musik udpeget til ny stilling

Foto: Sasja Bjørneboe

Catherine Lefebvre, projektleder for klassisk musik hos Art Music Denmark, er blevet udpeget som Danmarks nye presse- og kulturråd ved Den Danske Ambassade i Paris og direktør for Det Danske Studenterhus i Paris fra 15. marts 2023.

Vi glæder os til fortsat at samarbejde med Catherine om musikprojekter – nu i det franske!

“At arbejde for Art Music Denmark har været helt fantastisk, og jeg ser meget frem til at kunne videreføre mange af de skønne tiltag for kunstmusikken i Paris, som vi sammen har påbegyndt”, udtaler Catherine.

“Catherine har bl.a. udviklet vores strategi for den klassiske musik – en ny genre for Art Music Denmark. Strategien har f.eks. udmøntet sig i en række spændende projekter og et nyt stort residency-program foruden flere nye internationale netværker takket være Catherines arbejde”, udtaler direktør for Art Music Denmark, Regin Petersen.

Flere nyheder

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.