Art Music Denmarks projektleder indenfor klassisk musik udpeget til ny stilling

Foto: Sasja Bjørneboe

Catherine Lefebvre, projektleder for klassisk musik hos Art Music Denmark, er blevet udpeget som Danmarks nye presse- og kulturråd ved Den Danske Ambassade i Paris og direktør for Det Danske Studenterhus i Paris fra 15. marts 2023.

Vi glæder os til fortsat at samarbejde med Catherine om musikprojekter – nu i det franske!

“At arbejde for Art Music Denmark har været helt fantastisk, og jeg ser meget frem til at kunne videreføre mange af de skønne tiltag for kunstmusikken i Paris, som vi sammen har påbegyndt”, udtaler Catherine.

“Catherine har bl.a. udviklet vores strategi for den klassiske musik – en ny genre for Art Music Denmark. Strategien har f.eks. udmøntet sig i en række spændende projekter og et nyt stort residency-program foruden flere nye internationale netværker takket være Catherines arbejde”, udtaler direktør for Art Music Denmark, Regin Petersen.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.