Lydskatten åbnes! – Fødselsdagsfejring af lydpioneren Gunner Møller Pedersen

Foto: Frederik Bentsen

Den 5. februar inviterer Art Music Denmark og Strøm i samarbejde med Musikhuset København til arrangementet Lydskatten åbnes!

I anledning af komponisten Gunner Møller Pedersens 80-års fødselsdag 5. februar sætter Art Music Denmark og Strøm i 2023 særlig fokus på levendegørelsen af hans musik og studiearbejde. Dette gøres med en opførelse af 5 forskellige af hans værker, der vil kunne høres i forskellige dele af Musikhuset København.

Program

kl 14: Fødselsdagsfejring med musik, hvor det vil blive muligt at høre stykket “Februar” fra værket “Et Lydår” samt få sig et glas koldt at drikke.

Kl.15.00/16.00/17.00: Koncert med værker af Gunner Møller Pedersen. En billet giver adgang til én af de tre runder afspilninger i det valgte tidsrum:

“Som ild og vand” (varighed ca. 20 minutter)
“Da Niente” (varighed ca. 15 minutter)
“Føniks” (varighed ca. 15 minutter)

I baren vil værket “Glasmusik” ligeledes blive afspillet i perioden 14-18.

Køb billet til arrangementet her.

Lydskatten åbnes! er en del af Lydskatten – det levende arkiv, som er et projekt sat i søen af Strøm, Art Music Denmark og Dansk Komponistforening. Lydskatten – det levende arkiv arbejder for at redde, fremtidssikre og formidle danske lydpioneres arbejde. Lydskatten åbnes! er produceret af Strøm i samarbejde med Art Music Denmark og Musikhuset København. Projektet er støttet af Augustinus Fonden. 

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.