Open Call: Art Music Denmarks musikfaglige udvalg

Vil du hjælpe Art Music Denmark med musikfaglig viden? Er du skabende kunstner eller komponist inden for en eller flere af genrerne: Klassisk, ny kompositionsmusik eller lydkunst?

Så ansøg om en post i Art Music Denmarks musikfaglige udvalg ved at følge linket herunder og udfyld formularen.

Art Music Denmark søger en skabende kunstner, eller komponist til vores musikfaglige udvalg. Udpegningen er for perioden 2023-2025 med start ca. d. 1/3 2023. Grundhonoraret er DKK 12.000,00 pr. hele år.

Det musikfaglige udvalg består af fire medlemmer: En musiker (i øjeblikket Maj Kullberg), en skaber (ledig fra marts 2023), en formidler (Sune Anderberg) og en kurator (Jacob Kreutzfeld).

Udvalget nedsættes af Art Music Denmarks bestyrelse. Udvalget har tre overordnede opgaver:

1. Uddeling af tilskud til international transport

Kunstnerisk vurdering af indkomne ansøgninger til Art Music Denmarks pulje for tilskud til international transport. Der er fire møder årligt, og du skal beregne en del forberedelse inden hvert møde til at gennemlæse ansøgninger. Mere info om transportstøtteordningen kan læses her: https://artmusicdenmark.org/transportstoette/

2. Udvælgelse ifm. diverse open calls

Hvert år opslår Art Music Denmark en række open calls af forskellig karakter. Der kan f.eks. være tale om open calls ifm. interne eller eksterne residencies. Det musikfaglige udvalg bistår på forskellig vis Art Music Denmarks medarbejdere og eksterne partnere i kunstneriske udvælgelsesprocesser. Der er tale om fleksibelt arbejde der skifter fra år til år. I det omfang der er tale om ekstraordinært  tidskrævende opgaver ydes ekstra honorar.

3. Musikfaglig sparring med Art Music Denmarks medarbejdere og partnere

Hvert år rådgiver Art Music Denmark danske og internationale partnere om det danske musikliv. På baggrund af dine unikke kompetencer vil du blive inddraget i mindre rådgivningsforløb, hvor du hjælper Art Music Denmarks medarbejdere og partnere med at tage stilling til musikfaglige spørgsmål.

ANSØGNINGSPROCES
Udfyld ansøgningsskemaet, og upload dit CV samt en kort ansøgning, hvor du kort fortæller os, hvorfor du søger stillingen: ANSØGNINGSSKEMA.

Deadline for ansøgning: d. 14/2 2023 kl. 23.59

Har du nogle spørgsmål,  kan du skrive til os på transport@artmusicdenmark.org 

Vi ser frem til din ansøgning.

Mvh. Art Music Denmark

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.