Open Call: Musik og mental sundhed – Cases

Har du været involveret i et projekt med musik/lyd og mental sundhed, som musiker, komponist, producent eller på anden måde?

Hjælp os med at blive klogere ved at udfylde formen, som vi linker til forneden. Det tager kun 10 min.

I øjeblikket er der stor fokus på den rolle kunst og kultur spiller og kan spille for social trivsel og mental sundhed. Art Music Denmark vil undersøge og udbrede kendskabet til, hvordan musik og tværæstetiske praksisområder, der inkluderer lyd kan være med til at løfte de sundhedsmæssige udfordringer, samfundet står overfor. Vi vil i den forbindelse indsamle viden på området for musik og mental sundhed og vil meget gerne høre om projekter, hvori der har været arbejdet med dette.

Ambitionen er at belyse konkrete aktiviteter og åbne for fremtidige muligheder. Dette vil vi bl.a. gøre ved at afholde et åbent panelmøde. 

Har du været involveret i et projekt, igangværende eller afsluttet, hvori der har været arbejdet med aspekter af mental sundhed, trivsel, folkesundhed mv. er vi meget interesserede i at høre om det. Vi søger viden om kunstneriske projekter inden for et bredt spektrum, hvor de kunstneriske strategier og graden af integration med sundhedsfaglige aktører kan variere meget.

Vi vil fx. gerne høre fra dig uanset om dit projekt baserer sig på traditionel værkproduktion (såsom kompositioner til ambulancer, eller udsyngning på hospice), kunstnerisk arbejde i form af en miljøintervention (såsom et soundscape på en hospitalsafdeling) eller et deltagerorienteret projekt (såsom dialogiske og kreative aktiviteter med terapeutisk formål). 

Send os din projektbeskrivelse

Send os en kort beskrivelse af projektet, dets bevæggrunde og formål, samarbejdspartnere, samt resultater og kunstnerisk dokumentation, der giver et godt indblik i projektet: SPØRGESKEMA.

Deadline: d. 3. januar, 2023.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.