Fem ensembler er blevet udvalgt til Musikhuset VÆKST

Foto: Carl-Oscar Østerlind

Ensemblerne Damkapellet, CRAS, Atlas CPH, Halvcirkel og Hehku Ensemble er blevet udvalgt til projektet Musikhuset VÆKST.

Musikhuset København og Art Music Denmark har den store glæde af nu at kunne præsentere de fem udvalgte ensembler til projektet “Musikhuset VÆKST”.  Musikhuset VÆKST har til formål at skabe et dynamisk, initiativrigt og støttende miljø for flere af de ensembler, som i dag mangler prøvelokaler og et egnet sted at mødes for at udvikle koncerter, koncepter og holde prøver. 

Et musikfagligt panel udpeget af Art Music Denmark og Musikhuset København har ud fra de 32 ensembler og musikere, som reagerede på det “call for interest”, der blev udsendt tidligere i år, fundet 5 ensembler. Den grundlæggende idé er, at ensemblerne skal bruge deres residency til at udvikle deres musikalske, innovative og kunstneriske praksis. Samtidig skal fællesskabet invitere til samarbejder på tværs af ensemblerne samt med husets øvrige aktører og brugere.

De udvalgte ensembler er: Damkapellet, CRAS, Atlas CPH, Halvcirkel og Hehku Ensemble.

Vi er meget glade for at Den Obelske Familiefond så velvilligt har ønsket at støtte dette projekt, som er en vigtig del i arbejdet med at udvikle og hjælpe den musikalske fødekæde.

Art Music Denmark er samarbejdspartner i Musikhuset VÆKST.

Vi glæder os til at opleve og fremvise de musikalske resultater, som følger.

Regin Petersen
Direktør, Art Music Denmark

&

Viktor Wennesz
Formand, Musikhuset København

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.