Tak til publikum og medvirkende for en inspirerende paneldebat

Foto: STATUS-netværket

Sidste uge afholdte vi både en paneldebat om bæredygtighed i musikbranchen og udviklede på formaterne for vores kommende projekter med netværket STATUS.

Sidste uge havde vi fornøjelsen af at have besøg af vores samarbejdspartnere i det internordiske netværket STATUS fra Island, Finland, Sverige og Norge, hvor vi drøftede de næste skridt for vores kommende projekter i 2023. Vi ser meget frem til at kunne fortælle nærmere om disse i løbet af næste år.

I forbindelse med besøget afholdte vi også en paneldebat om bæredygtighed i kulturbranchen, som tog udgangspunkt i den rapport om kunstmusikkens status og vilkår i Norden, som vi lancerede i september. Tusind tak til de inspirerende input til debatten fra både publikum såvel som Eline Sigfusson (direktør, a/nordic), Katrine Ganer Skaug (chef, Helsingborgs Koncerthus) og Valgerdur Haldórsdottir (direktør, Iceland Music Information Centre) der indgik i paneldebatten sammen med Regin Petersen, direktør hos Art Music Denmark!

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.