Musikhuset København lancerer initiativet Musikhuset VÆKST

Foto: Carl-Oscar Østerlind

Musikhuset VÆKST er et nyt initiativ, hvis formål er at skabe et dynamisk, initiativrigt og støttende miljø for en del af landets iværksættere, som i dag mangler prøvelokaler og et egnet sted at mødes for at udvikle koncerter, koncepter og holde prøver.

32 ensembler og musikere har allerede reageret på det “call for interest” som vi i samarbejde med Musikhuset København sendte ud i begyndelsen af juli. Et musikfagligt panel udpeget af Musikhuset København og Art Music Denmark udvælger indenfor de næste par uger et antal ensembler, som får et residency i Musikhuset i et år.

Den grundlæggende idé er at ensemblerne skal bruge deres residency til at udvikle deres innovative musikalske og kunstneriske projekter. Samtidig skal fællesskabet invitere til samarbejder på tværs af ensemblerne samt med husets øvrige aktører og brugere.

Vi er meget glade for at Det Obelske Familiefond så velvilligt har ønsket at støtte dette projekt, som er en vigtig del i arbejdet med at udvikle og hjælpe den musikalske fødekæde.

Musikhuset VÆKST er et samarbejde mellem Musikhuset København og Art Music Denmark.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.