Creative Europe og Art Music Denmark inviterer til arrangement om støtte og samarbejdsmuligheder

Foto: Ali Asperheim

Den 13. oktober inviterer Creative Europe og Art Music Denmark til et arrangement for mindre musikaktører om støtte og samarbejdsmuligheder.

Der er mange gode grunde til at arbejde internationalt, når man beskæftiger sig med musik – uanset om du arbejder i branchen eller selv er udøvende musiker: Flere unikke talenter at erfaringsudveksle og dygtiggøre sig sammen med, nye idéer og inspirerende måder at understøtte kunstnerne på, adgang til et langt større publikum end hjemme i andedammen – og meget andet.

Til dette eftermiddagsarrangement skal vi se nærmere på internationale samarbejds- og støttemuligheder for musiklivet. Nærmere bestemt hvad mindre musikaktører kan få ud af EU’s kulturstøtteprogram, Creative Europe. Der er nemlig meget at hente – også for mindre organisationer.

Men hvilken type musikprojekter kan få støtte af Creative Europe? Hvordan kommer du overhovedet i gang? Og hvad skal du være opmærksom på, inden du kaster dig ud i et EU-projekt?

For at besvare disse spørgsmål og inspirere dig til, hvordan du kan bruge Creative Europe, har vi inviteret nogle af dem, der har prøvet kræfter med programmet til at dele deres projekter og erfaringer med os:

Det Danske Ungdomsensemble, der har deltaget i MusXchange, et udvekslingsprogram for unge klassiske musikere, hvor talenter fra Europa får mulighed for at mødes og spille sammen.

Improvisationskollektivet The Community, som er med i SHARE, der arrangerer internationale møder mellem europæiske improvisationsmusikere og eksperimenterer med at udvikle ikke-hierarkiske peer-to-peer undervisningsmetoder.

Vokalensemblet ARS NOVA Copenhagen, der netop har fået støtte til at lave en korfestival i fire nordiske lande.

Foruden spændende oplæg og samtaler byder vi på et glas, lidt snacks og mulighed for networking.

Hvor

Musikhuset København

Vesterbrogade 59

København V, 1620.

Hvornår

13. oktober, kl. 14-17.

Arrangementet præsenteres af Creative Europe Desk Danmark/Slots- og Kulturstyrelsen og Art Music Denmark.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.