Kom med i VEGA d. 14. september og bliv klogere på dine ubevidste fordomme, hør om spændende initiativer og mød vores kulturminister

Få opdateret din viden om diversitet og inklusion – og få opfrisket, hvordan du modarbejder dine og andres ubevidste fordomme!

D.14. september inviterer Kunst & Kultur i Balance til en lærerig eftermiddag i VEGA, hvor Kulturministeren kommer forbi, og Jens Rottbøll fra Living Institute giver os to inspirerende undervisningstimer med helt konkrete værktøjer til at skabe forandring. Du vil også møde repræsentanter fra kampagnerne Stregen i Sandet og Restage – og så er der selvfølgelig tid til at netværke med de andre forandringsagenter og kolleger på tværs af kunst- og kulturlivet. 

Tilmeld dig her.

OBS!
Der er et begrænset pladser som tildeles efter først-til-mølle-princip. Det er gratis at deltage, men der vil være et no show-fee på 300 kr.

 

Program
Kl. 13.00
Velkomst v/ styregruppen.

Kl. 13.05 – 15.05 
Undervisning i at arbejde med ubevidste fordomme v/ Jens Rottbøll, Living Institute.

Kl. 15.05-15.15 
Pause

Kl. 15.15-15.30 
To aktuelle kampagner Stregen i Sandet og Restage

Kl. 15.30 – 16.00 
Paneldebat med Kulturministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, Restage, Stregen i Sandet og Kunst & Kultur i Balance

Kl. 16.00 – 17.00
Styregruppen byder på lidt læskende: 
Lær de andre forandringsagenter bedre at kende – forandring sker i fællesskab. 
Det er vigtigt, vi kender hinanden.

 

Kunst & Kultur i Balance 
Kunst & Kultur i Balance blev initieret af Art Music Denmark og så dagens lys i efteråret 2020 som følge af de mange vidnesbyrd fra kvinder i musikbranchen, men initiativet bredte sig hurtigt til at involvere 31 organisationer på tværs af musik, billedkunst, film, teater, museer, scenekunst m.m. Denne partnerkreds ydede økonomisk støtte til blandt andet et uddannelsesforløb, udgivelser og netværksarrangementer.

I 2022 fokuseres der i styregruppen, hvordan initiativet fortsat forankres og fremtidssikres, derfor er partnerkredsen ikke opdateret. Styregruppen består af medarbejdere fra Dansk Komponistforening, JazzDanmark, Roskilde Festival, ROSA,  Tempi og Art Music Denmark. 

Læs mere om projektet her.

www.kunstogkulturibalance.org

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.