The Danish New Music Academys residency veloverstået

Foto: Laura Dalgaard Christoffersen

I sidste uge fik Art Music Denmark æren af at være fluen på væggen, da projektet The Danish New Music Academy løb af stablen for første gang. 

The Danish New Music Academy, organiseret af musikkollektivet INU4, udsendte tilbage i december 2021 et open call for musikere/performere og komponister. I sidste uge mødtes de udvalgte komponister og musikere til et 5-dages skemalagt program bestående af workshops, seminarer, gæsteundervisere og koncerter i Aarhus. 

Det har været en stor fornøjelse for Art Music Denmark at følge projektets udvikling fra idé til realisering og tilmed opleve hvordan, der under 5-dages kurset/residency blev eksperimenteret med kreative ideer, skabt nye spændende værker og ikke mindst dannet nye netværker blandt deltagerne. 

The Danish New Music Academy sluttede desuden kurset af med den store finale, hvor deltagerne fremførte en imponerende række koncerter og performances komponeret i forbindelse med kurset.

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.