Musikere hjemvendt fra succesfuldt residency i London

Tidligere på måneden sendte Art music Denmark fem musikere på residency i London, der var blevet udvalgt på bagrund af deres ansøgninger til et open call.

Tidligere på måneden vendte de fem musikere Puyain Sanati, Yu Ching Fifi Lee, Nikolaus von Bemberg, Connor McLean og Carl Julius Lefebvre Hansen hjem fra det to uger lange residency I London, som vi åbnende for ansøgninger til tidligere på året. Her var de indkvarteret i KFUKs smukke bygning i Maresfield Gardens, hvor de bl.a. fik mulighed for at få faglig sparring med vores engelske søsterorganisation Sound and Music samt at samarbejde med hinanden såvel som med egne musikalske projekter.

Ønsker du at holde dig orienteret om vores kommende residencies kan du med fordel abonnere på vores nyhedsbrev.

Foto: Yu Ching Fifi Lee