Lydens Landskab

Lydens Landskab er et projekt, der har som formål at udvikle ideer til et permanent, stedsspecifikt lydbaseret kunstværk i det offentlige rum. 

Projektet er blevet til gennem en tæt dialog mellem Art Music Denmark, designbureauet Urgent.Agency, Roskilde Kommune og Museet for Samtidskunst i Roskilde. På baggrund af denne dialog er der blevet formuleret en ambition om at udvikle et lydbaseret værk placeret i Roskilde kommune, nærmere bestemt parkområdet ved Musiconstien, der forbinder Roskilde centrum med bydelen Musicon.

Værket skal med lydlige elementer skabe en unik oplevelse og et forløb, der leder borgere og besøgende fra centrum af Roskilde til bydelen Musicon og tilbage igen. Målgruppen for værket er borgere som har deres daglige færden i området. Endvidere er det ønsket, at værket bidrager til at Musiconstien i sig selv bliver et nyt udflugtsmål for turister og gæster i byen.

Foto: Urgent.Agency

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.