Puyain Sanati, Yu Ching Fifi Lee, Nikolaus von Bemberg, Connor McLean og Julius Lefebvre er blevet udvalgt til vores residency i London.

Snyks Musikfaglige Særudvalg for London Calling har udvalgt de fem musikere Puyain Sanati, Yu Ching Fifi Lee, Nikolaus von Bemberg, Connor McLean og Julius Lefebvre til vores residency i London d. 5.-19. juni 2022. Hensigten med initiativet er at give musikere mulighed for et ophold med fokus på netværk og faglighed, bl.a. gennem faglig sparring med Snyks engelske søsterorganisation Sound and Music.

Puyain Sanati er en komponist, som bevæger sig mellem forskellige genrer, fra industriel techno til elektroakustisk abstrakt musik, hvor han bl.a. inddrager og eksperimenterer med flyglets lyde. Hans kontrastfulde værker beskæftiger sig primært med emnerne tid og rum, hvilket især afspejler sig i hans fysiske lydinstallationer. Han er uddannet fra det Det Jyske Musikkonservatorium og har senest udgivet musik på pladeselskabet Escho.

Yu Ching Fifi Lee er sopran er og uddannet ved Royal College of Music samt Hong Kong Academy for Performance Arts. Hun videreuddanner sig i øjeblikket på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har vundet flere konkurrencer som sopran og har optrådt i både Hong Kong og  Aarhus. Til sommer skal hun spille Despina I Mozarts opera “Cosi fan tutte” med St. Bartholomew’s Orchestra.

Nikolaus von Bemberg er en tysk pianist og performer med base i København. Han er i øjeblikket tilknyttet Det Kongelige Musikkonservatorium, hvor han beskæftiger sig med kunstnerisk udviklingsvirksomhed. Han arbejder indenfor flere forskellige genrer og æstetikker. 

Connor McLean er en amerikansk komponist og performer. Han beskriver sine værker, der indebærer en kombination af forskellige typer medier, skuespil og musik, som både skrøbelige og på randen af et totalt kollaps. Som vokalist trækker han både på traditioner indenfor populær- og folkemusik. Han har læst på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Royal Welsh College of Music and Drama. Hans musik er blevet fremført af adskillige ensembler.

Carl Julius Lefebvre begyndte i en alder af ni at spille obo i Tivoli-Garden. Han har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Pariserkonservatoriet. Han har bl.a. spillet i Verbier Festival Orchestra, Gustav Mahler Jugendorchester og Staatskapelle Dresden samt optrådt som solist i DR-Pigekoret. Han er endvidere  medlem af Carl Nielsen-Blæserkvinteten, som udgav et album med værker af Niels Viggo Bentzon tidligere i år.

 

Det Musikfaglige Særudvalg for London Calling består af komponisten Mette Nielsen, kunstnerisk chef Maj Kullberg og Leder af Sound and Music Susanna Eastburn.

Foto: Puyain Sanati

Flere nyheder

Tak for tilmeldelsen!

Du har nu tilmeldt dig Art Music Denmarks nyhedsbrev.