Snyk skifter navn til Art Music Denmark

Den 1. juni skifter Snyk navn til Art Music Denmark.

Snyk gennemgår store forandringer: Den 1. juni skifter Snyk navn til Art Music Denmark. Det nye navn skal afspejle de mange forandringer, som snyk har gennemgået, siden genreorganisationen oprindeligt blev oprettet, samtidigt med at den skal passe til de mange internationale samarbejder, som vi indgår i.

Direktør Regin Petersen udtaler om overvejelserne bag navneskiftet: “Snyk er en gammel organisation under evig forandring. Med øje for traditioner er fornyelse nødvendige, og vi er nået til et sted, hvor også vores identitet skal have en overhaling. Derfor bliver Snyk til Art Music Denmark!

Beslutningen om at skifte navn er truffet på baggrund af længere tids overvejelser. Snyk er en genreorganisation, som siden sin stiftelse i 2000 har gennemgået større og løbende forandringer. Som en lille organisation med en enorm berøringsflade, er vores aktørfelt og opgaveportefølje forandret: Som noget nyt blev vi fra 2021 genreorganisation for klassisk musik, foruden ny kompositionsmusik og lydkunst. Dette med et særligt fokus på den professionelle del af vækstlaget, freelancere samt de mindre ensembler og institutioner”

Har du nogen spørgsmål i forbindelser med det kommende navneskifte, er du meget velkommen til at kontake os. Vores kontaktoplysninger finder du her.

Foto: Art Music Denmark